MOJA ZGODBA

Dejstvo je, da nas veliko živi v stresnem okolju in da si vzamemo premalo časa zase in za svojo dušo.

Zato sem tukaj jaz, Živa. Sama sem šla ne glede na mladost že čez veliko ovir, katerih nisem potlačila vase, ampak se, se z njimi soočila, razrešila, počistila in spustila. S tem pa nikakor ne pravim, da sem že vse procesirala in da vem vse. Procesi, zdravljenje in učenje potekajo celo življenje.

Mnenja pa sem, da niso vse terapije in vsa zdravljenja za vse. Pomembno je, da ugotoviš kaj ti ustreza, to pa pomeni da moraš kaj tudi poskusiti. Sama sem že poskusila veliko tehnik in terapij, ter tako imela možnost izkusiti in izbrati katere ustrezajo mojemu telesu in duši.

Ker pa čutim, da je sem Zemlji zato, da pomagam drugim, želim svoje znanje, tehnike in pridobljene izkušnje, ki so mi pomagale, na čustveni in fizični ravni deliti tudi z drugimi.

Ko sem se začela spraševati zakaj sem na tem svetu, v tem življenju in kaj je moje poslanstvo, sem prejela odgovor ”zato, da pomagaš drugim”. Takrat mi ni bilo čisto jasno kako, danes pa to vem.

Že od majhnega namreč rada plešem, se gibam in ukvarjam s glasbo, zato sploh ni presenetljivo, da je ravno to tudi tisto, ki je bilo zame največje zdravilo in tudi tisto, kar sem se kasneje začela učiti, da bo lahko s tem tudi pomagala drugim. Dejavnosti ki pa zajemajo moje delo so joga, zvočne kopeli in ples.

Veliko ljudi mi pravi, da sem vila. Morda zato, sa je moj pristop nežen, subtilen, pristen in pozitiven.

Do sedanje izkušnje  in znanje:

  • Certificirana učiteljica joge RYT 250
  • Izvajanje joge že od majhnih nog, ter učenje joge zadnje 3 lete
  • Šolanje na faksu Glasbena pedagogika
  • Izvedla že več kot 100 skupinskih zvočnih kopeli
  • Organiziranje samostojnih dogodkov

Moj cilj je ozaveščanje posameznika na telesnem in miselnem področju. Velik del svojega prostega časa namenjam nenehnemu izobraževanju in usposabljanju na poti posameznikove neodvisnosti.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja