JOGA ZA BOLJŠE POČUTJE

Zakaj joga?

Saj vpliva pozitivno na naše telo, um ter vsakdan.

Kako?

Z redno vadbo joge se na fizični ravno izboljša naš krvni tlak, dihalni sistem, srčni utrip, srčno-žilni sistem, prebavni sistem, presnova, imunski sistem, drža, spanje, telesna teža, ravnotežje in telesna moč. Ko pa govorimo o umskem delu pa lahko pričakujete bolj pozitivno, mirno počutje, boljšo koncentracijo ter spomin. Blagodejno pa vpliva na samopodobo, samozavest in tesnobo.

Skozi različne asane (položaje telesa) se bomo skupaj raztezali, prebujali naše telo, pridobivali svežo energijo in s potenjem tudi izločali nakopičene toksine.

Z zavednim gibanjem in dihanjem bomo skupaj razvijali sposobnost zaznavanja delov telesa in se učili kako mu prisluhniti.

Posledica pa ne bo le tvoje boljše počutje. Saj tvoje dobre počutje vpliva tudi na ljudi okoli vas.

Razširimo mir, dobro počutje in nasmehe!

Vse to zveni prav odlično, kajne?

Pridružite se in poskusi tudi ti.

Zakaj se meni pridružit?

Saj je moj pristop celosten, a preprost in pristen. Sama sem pristopila in začela z vadbo joge, da se naučim prisluhniti svojemu telesu in duši, kar bo tudi pri jogi z mano največji poudarek.

Če si ne znamo prisluhniti, ne moramo ugotoviti kaj nam ustreza, kaj nas boli, kako se počutimo in zakaj se tako počutim. Joga pa je bila in še vedno je, odlično orodje, s katerim se učimo ravno to.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja