Moje ime je Živa, dobrodošel/a na moji strani!

Dejstvo je, da nas veliko živi v stresnem okolju in da si vzamemo premalo časa zase in za svojo dušo. Zato sem tukaj jaz. Sem certificirana joga učiteljica, izvajam zvočne kopeli (skupinske in individualne), vodene meditacije, kakav ceremonije, ženske kroge in druge vrste dogodkov za dobro počutje posameznika.

Zahvale strank

“Hvala ti za tvoj prelep angelski glas, ki se je dotaknil vsake moje celice. In hvala ti za narisan nasmešek. Bilo je res lepo! :)"

Anita

“Najlepša hvala za današnjo prakso joge. Zame je bila zelo čustvena, prebudila se mi je rana povezana z očetom, ki sem jo sproti predelovala."

Jelena

“Krasna kreatorka si, izreden čut imaš. Tako lepo se sprostiti in zaplavati globje, odkriti nove poti, odpirali so se tako lepi kotički, osvetlila in zažarela so področja še bolj nad tistimi ki tako ali tako gorim sem šla globje, tvoj glas me je v družbi vseh raznih zgodb, resoniranj različnih inštrumentov popeljal prav v posebne globine, tako zelo prijetno posebno in močno je bilo ko si prepevala. Moje jedro je začelo s postopnimi valovanji tako močno črpat vase te prijetne vibracije, iz sredine hrbtenice skozi srce v celo telo. Tega ne bom nikoli pozabila kako posebni so bili ti trenutki, bila sem utripajoč univerzum prevzet v trenutkih. Tako me je vse to danes še dodatno podprlo z vsem kar se ukvarjam, čemu dajem pozornost, veselje, ljubezen, v čemu rastem in razvijam, nameni so se takoj na začetku tako skriatalizirali da so med vsem kar nekako lepo polepšali z vmesnimi manjšimi notranjimi boji. Hvala iz srca "

Barbara

“Oba z Rokom sva bila iskreno blown away. Performance je bil samozavesten, zaupljiv in iskren zvočni kaos, za katerega so vse besede odveč. Vse skupaj je bilo vodeno z dobrimi nameni. Lepo se je predat energiji nekoga, kjer se počutiš tako ozdravljenega. :)"

Luka

“Ti moram povedati, da kar čutim danes zadnje in notranje stegenske mišice in malo hrbet ter stranske trebušne. Meni je bilo super!"

Urša

Zahvale strank

“Živa, čudovito je bilo! Ful sva navibrirana in tudi preko laptopa je voda spremenila okus! Tako da hvala v imenu obeh, all good pa se še pridruživa!"

Anita

“Ti moram povedati, da kar čutim danes zadnje in notranje stegenske mišice in malo hrbet ter stranske trebušne. Meni je bilo super!"

Urša

“Končno sem prevzela odgovornost za svoje življenje v svoje roke in dejansko nikol ne bom pozabila te terapije na Ižu s tabo, ker je bila tako čudovita in močna, nekaj česar nikoli ne pozabiš.''

Sara

“Hvala tebi. Bilo je super. Jaz sem si na zvočnik naredila in je bilo dobesedno skoraj tako, kot ce bi bila v živo. Meni je bilo super. Pridem še kdaj."

Ana

“Tvoje meditacije, zvok, tvoj glas, besede, vse zveni tako lepo in čarobno, da me kar ima, da bi že kar zdaj vse še enkrat poslušala. Resnično hvaležna za vse to."

Sara

Prijavi se na e-novice!

Spremljaj me tudi na:

Za vse dodatne informacije sem vam na voljo:

info@vivine.si