100% Ceremonialni kakav 200g

15.00

100% ceremonialni kakav, ki odpira srce in prebudi v tebi tvoje najvišje dobro. Odličen nadomestek kave, poglobljeno meditacijo in odpiralec srce (srčne čakre).

Več informacij o ceremonialnem kakavu najdeš TUKAJ.

 

Kategorija: Oznaka:

Opis

Kakav je močna sveta rastlina,

ki nam pomaga odpraviti čustvene blokade, ki nam ne služijo več, najde odpuščanje v sebi in drugih ter nam pokaže pot naprej, če smo obtičali ali se bojimo narediti potrebne spremembe v življenju, da bi lahko nadaljevali. Omogoča nam tudi dostop do zataknjenih čustev, pogojev, vzorcev vedenja in odvisnosti, ki so zakopane globoko v nezavednem, in jih sproščamo v varnem in negovalnem okolju.

Saj ima večjo koncentracijo spojin, ki obnavljajo zdravje in spreminjajo zavest, kot so teobromin, serotonin, proantocianin, anandamin, metilksantini, triptofan, feniletilamin in mnoge druge, ki ob zaužitju v telesu povzročijo posebno močan občutek segrevanja srca, kar nam pomaga pri povezovanju s seboj.

V primerjavi z kakavi, ki so že zmešani z drugimi zelišči za aktiviranje določenega elementa, čisti kakav prebudi v tebi tisti element, ki ga v danem trenutku potrebuješ oz. tisti za katerega namero postaviš.

TEŽA: 200g

SESTAVINE: 100% ceremonialni kakav, že nasekljan

Morda vam bo prav tako všeč…

Spremljaj me tudi na:

Za vse dodatne informacije sem vam na voljo:

info@vivine.si ali 051271036