Akcija!

Adaptogeni napitek Magic rooty + ceremonialni kakav 350g

62.00

MagicRooty je okusen naravni napitek, nadomestek kave in prehransko dopolnilo hkrati za krepitev možganov, ki je bilo razvito, da dvigne raven energije, izboljša fokus in podpre delovanje vaših možganov brez energijskih padcev in živčnosti.

Združen z še dodanim ceremonialnim kakavom je zame najljubši jutranji ritual.

 

Kategorija: Oznaka:

Opis

MagicRooty je okusen naravni napitek, nadomestek kave in prehransko dopolnilo hkrati za krepitev možganov, ki je bilo razvito, da dvigne raven energije, izboljša fokus in podpre delovanje vaših možganov brez energijskih padcev in živčnosti. Za nekatere je MagicRooty ultimativno orodje za produktivnost, za druge je to nov jutranji ritual.

Ustvarjen za:

 • izboljšanje počutja
 • povišanje produktivnosti
 • povečanje energije, fokusa in motivacije
 • zbistritev misli
 • pomoč pri stresu in "možganski megli"
 • od 0.96 € na dan

Za nekatere je MagicRooty ultimativno orodje za produktivnost, za druge je to nov jutranji ritual

Vsebuje kombinacijo adaptogenih zelišč in medicinskih gob z enim glavnim namenom – izboljšati vaše počutje.

Zasnovan je tako, da izboljša vašo vsakodnevno rutino brez energijskih padcev in živčnosti, ki so pogosto povezani s kavo ali drugimi energijskimi pijačami.

Adaptogena zelišča se že stoletja uporabljajo za pomoč telesu pri prilagajanju na stres, povečanje ravni energije in zbistritev misli. V kombinaciji z medicinskimi gobami, kot sta resasti bradovec in kordiceps, nastane odlična mešanica, ki ne le povečuje energijo in koncentracijo, temveč podpira delovanje možganov in počutje tudi na daljši rok.

Sestavine:

 • Resasti bradovec (Lion’s Mane) je izredno efektivna goba, ki je znana po svojih pozitivnih učinkih in lahko blagodejno vpliva na spomin, koncentracijo in nevroregeneracijo.
 • Rožni koren (Rhodiola rosea) je kraljica ajurvedskih zelišč, ki lahko pozitivno vpliva na delovanje možganov, zmanjša utrujenost in pomaga pri boju s stresom. Ni slabo za eno rastlino, kajne?
 • Kordiceps (Cordyceps) je medicinska goba, ki je znana po svojih pozitivnih učinkih in lahko blagodejno vpliva na splošno počutje, energijo in imunski sistem.
 • Yerba mate je izredno popularen južno-ameriški čaj, ki velja za enega najbolj zdravih čajev na svetu! S kombinacijo različnih učinkovin, ki jih vsebuje (tudi kofein in teobromin), lahko blagodejno vpliva na vaše počutje.
 • Kakav vsebuje teobromin, edinstveno sestavino, ki je znana po tem, da blagodejno vpliva na zmanjševanje stresa in lahko pomaga izboljšati splošno počutje. Poleg tega pa je tudi odličnega okusa! Maca je rastlina, ki je znana po svojih pozitivnih učinkih na energijo, stres in hormonsko delovanje. Poleg tega je odličnega okusa – no, vsaj naša maca je!

Morda vam bo prav tako všeč…

Prijavi se na e-novice!

.

Spremljaj me tudi na:

Za vse dodatne informacije sem vam na voljo:

info@vivine.si