Darilni bon: Individualna zvočna terapija

90.00

Darilni bon, ki bo osebi, kateri ga podarjaš, lahko tudi spremenil življenje.

Na zvočni meditaciji se bo lahko popolnoma sprostila, spustila morebitna zastala čustva, lahko razrešila kakšne blokade in travme, hkrati pa bo fizično telo lahko šlo v proces samozdravljenja in razstrupljanja.

Več o pozitivnih učinkih zvočne meditacije najdeš TUKAJ.

 

Kategorija: Oznaka:

Opis

Oseba, ki pride na individualno zvočno meditacijo, bo odšla na kratko zvočno potovanje ob poslušanj na instrumente, kot so kristalne, tibetanske posode, gong in druge instrumente, ki jo/ga bodo popeljali do globoke sprostitve.

Ti instrumenti proizvajajo vibracije, ki celico spodbudijo, da ujame nazaj svoj ritem. Vsak organ ima svojo frekvenco, vsaka celica vibrira drugače, vsaka v svoji frekvenci in če je celica poškodovana je navadno spremenjena tudi njena frekvenca. S pomočjo vibracij instrumentov, kot je gong, tibetanske in kristalne posode, šamanski boben, ropotulje, kalimbe … pa se celica lažje vrne v svojo prvotno frekvenco.

POZITIVNI UČINKI:

V telesu pa se bo poleg zgoraj navedenega začne odvijati tudi proces razstrupljanja in samozdravljenja. Ustvarila se bo boljša povezava z resničnim jazom, zvišala se bo osebna vibracija, sprostila čustva, boljša koncentracija, senzitivnost in uporaba intuicije.

 

DODANA VREDNOST PRI INDIVIDUALNIH TERAPIJAH:

– podpora aktivacije srčne čakre, s pomočjo ceremonialnega kakava, ki ga spijeva obredno skupaj pred začetkom;

– zdravljenje z reiki energijo, s končano 2. stopnjo Usui Reki