Zakaj joga?

Saj vpliva pozitivno na naše telo, um ter vsakdan.

Kako?

Z redno vadbo joge se na fizični ravni izboljša naš krvni tlak, dihalni sistem, srčni utrip, srčno-žilni sistem, prebavni sistem, presnova,

imunski sistem, drža, spanje, telesna teža, ravnotežje in telesna moč.


Ko pa govorimo o umskem delu pa lahko pričakujete bolj pozitivno, mirno počutje, boljšo koncentracijo ter spomin.


Blagodejno vpliva tudi na samopodobo, samozavest in tesnobo.

Skozi različne asane (položaje telesa) se skupaj raztezamo, prebujamo telo, pridobivamo svežo energijo in s potenjem tudi

izločamo nakopičene toksine. Tako z zavednim gibanjem in dihanjem skupaj razvijamo sposobnost zaznavanja delov telesa in

se učimo, kako si prisluhniti.


Posledica ni le tvoje boljše počutje, ta vpliva tudi na ljudi okoli tebe.

Širimo mir, dobro počutje in nasmehe!

Vse to zveni prav odlično, kajne? Pridruži se in poskusit tudi ti!

Primerno za moške, ženske vseh starosti in oblik. Za tiste z nič izkušnjami, manj ali več. 🙂

Zakaj se pridružiti meni?

Sem certificirana učiteljica joge, katero učim že 6 let, sama pa jo izvajam že od osnovne šole, ko sem jo začela obiskovati z mami.

Saj je moj pristop celosten, a preprost in pristen. Sama sem pristopila in začela z vadbo joge, da se naučim prisluhniti

svojemu telesu in duši, kar bo tudi pri jogi z mano največji poudarek. Če si ne znamo prisluhniti, ne moramo ugotoviti kaj nam ustreza,

kaj nas boli, kako se počutimo in zakaj se tako počutim. Joga pa je bila in še vedno je, odlično orodje, s katerim se učimo ravno to.

Joga, ki jo učim jaz je zelo raznolika. Včasih je bolj yin, drugič bolj hatha, enkrat bolj power, potem je regenerativna

in tretjič bolj meditativna. Zakaj tako raznolika?

Saj poučujem zelo intuitivno in vadbo vedno prilagodim energiji in potrebam skupine.

Kje in kdaj poteka?


Ker je Vivine Žive v porodniški

SEZONO 2023/2024 vodi Nika

Nika o sebi:

Sem Nika, terapevtska maserka, certificirana učiteljica hatha joge (RYT 200) in certificirana učiteljica akro joge. Navdušenka nad vsemi oblikami izražanja telesa skozi gibanje, ples in petje. Že od nekdaj me zanima povezava med umom, telesom in dušo. Sem izjemno povezana z naravo, od tod tudi moja ljubezen do gibanja, zvočnih kopeli in preživljanja časa sredi zelenja. Gibanje, narava in zvok so moje zdravilo in inspiracija.

Z jogo sem se spoznala že leta 2016. Kmalu sem začutila, da želim svoje znanje predajati tudi drugim. Zato sem opravila učiteljski tečaj Hatha joge in imam že eno leto izkušenj učenja.

V svojih vadbah vključujem elemente Hatha joge, krepitve mišic, pa tudi vaje za ravnotežje in moč. Popeljala vas bom od intenzivnejših vaj in vse do sproščanja in raztezanja mišic. Nikoli pa ne manjka tudi pranajama, mudre, dihalne tehnike in zvočna kopel. Uporabljam indijansko flavto, tibetanske posodice, gong, bobne, zvončke in druge inštrumente, ki vas popeljejo v globine sebe in v svet radostne sprostitve ob shavasani.


TERMINI poletna joga 1.7.2024-31.8.2024


SREDA

19:00-20:00 (Nika)

PETEK

9:00-10:00 (Nika)

CENIK

prva udeležba 10 €

posamezen obisk 15 €

paket 4 obiskov 40 € (veljavno 6 tednov)

paket 8 obiskov 70€ (veljavno 10 tednov)

Zahvale udeležencev

“Najlepša hvala za današnjo prakso joge. Zame je bila zelo čustvena, prebudila se mi je rana povezana z očetom, ki sem jo sproti predelovala."

Jelena

Živa hvala do vse dosedanje prakse. Zmeraj izbiraš pravo, ki mi zelo pomaga, zdravi in celi. Danes si me zopet impresionirala s svojo intuitivno izbiro. "

Špela

“Ti moram povedati, da kar čutim danes zadnje in notranje stegenske mišice in malo hrbet ter stranske trebušne. Meni je bilo super!"

Urša

Zahvale strank
Na voljo pa je tudi spletna joga oz. spletni tečaj.

Več informacij najdeš s klikom na spodnjo sliko.

Prijava na jogo v živo - Vivine studio

Po oddaji prijave, le-to potrdim v najkasneje 1 delovnem dnem.

V kolikor ne prejmeš potrdila, prosim piši na info@vivine.si, pred tem pa pokukaj v promocije in vsiljeno pošto, kamor se lahko skrije moje odgovor.

**če prijavljaš 2 ali več oseb, izpolni obrazec za vsako osebo posebej**

Pogosta vprašanja

Ali je primerna tudi za začetnike?

Primerna je za vse stopnje, saj prilagajam glede na skupino in vedno pokažem več variacij položajev, tako da se vedno najde vsaj ena za vsakega.


Ter ne pozabi, da fleksibilnost ni pogoj za jogo, to je le posledica. 🙂

Ali je primerna za nosečnice?

Ni primerna za nosečnice, saj še nimam certifikata ter potrebnega znanja. Vsekakor pa je pri učiteljih, ki to imajo, joga zelo dobrodošla med nosečnostjo.

Imam dodatno vprašanje

Z veselje odgovorim. Piši mi na info@vivine.si.