Do poletja 2024 ni predvidenih dogodkov z

Vivine Živa zaradi porodniške.

Na voljo pa so spletne kakav ceremonije in meditacije, katere najdeš s klikom na spodnji gumb.

Vsako sredo in petek

Z redno vadbo joge se na fizični ravni izboljša naš krvni tlak, dihalni sistem, srčni utrip, srčno-žilni sistem, prebavni sistem, presnova, imunski sistem, drža, spanje, telesna teža, ravnotežje in telesna moč.

Ko pa govorimo o umskem delu pa lahko pričakujete bolj pozitivno, mirno počutje, boljšo koncentracijo ter spomin.

**Primerno za moške, ženske vseh starosti in oblik. Za tiste z nič izkušnjami, manj ali več.

7. marec 2024, ob 19:00

ZVOČNA KOPEL je mistično potovanje skozi zvočne pokrajine, ki jih ustvarjajo zdravilni zvoki gonga, pojočih kristalnih in tibetanskih posod, šamanskih bobnov, raznih zvončkov, flavt, didgerido-ja..., in petje v svetlobnem jeziku.

Zvočna kopel nas vodi v globoko sprostitev, v samozdravljenje, transformacijo energijskih blokad ter uravnoveša naše fizično, mentalno, čustveno in duhovno telo. Za vas jo bosta izvedla z vso ljubeznijo izvajala Ka Mai in Dario Sever z namero transformacije vse stare energije, ki nam ne služi več.

Prostovoljni prispevek 25€. Obvezne prijave na: svetisce.srca@gmail.com

10. marec ob 18.uri

Pomlad nas počasi prebuja in zbuja v bolj aktivno in dinamično verzijo delovanja.

Pridruži se skupinski energijski delavnici z Alte Lukom, da skupaj odpremo polje zavesti in okrepimo delovanje našega sistema z zvokom in energijo.

Na kopeli te čaka meditativno in razigrano vzdušje, kot tudi globoka sprostitev in regeneracija z mogočno vibracijo sončevega gonga.

16. april 2024, ob 16:00-18:00

Vabljeni na odpiranje srca za dan žena, tokrat se bomo ob skodelici kakava skozi vodeno meditacijo, s petjem in instrumenti podali v odpiranje in harmonizacijo naše srčne čakre. Tematika bo ljubezen in sproščanje vsega kar je manj kot to. 

Skupaj se bomo v krogu ob skodelici kakava povezali. Skozi vodeno procese bomo vodeni v upočasnitev našega uma, diha in srca, vzpostavljamo ponovno energijsko pretočnost, ki vodi v aktivacijo naših naravnih sposobnosti samozdravljenja.

Si želiš moje družbe ob kakšni posebni priložnosti ali za privat skupino?

Glede na tvoje želje lahko pridem tudi v tvoj kraj in pripravim povsem "custom made" zvočno meditacijo ali jogo po meri. Gostujem po celotni Sloveniji, kjer sem bila že gostja v tv oddajah, na praznovanjih, dekliščinah, retreat-ih, team bulding-ih, vikend oddihih in drugih priložnostih.

Če si želiš mojega sodelovanja, mi lahko pišeš in se individualno dogovorimo glede želja ter o ceni.

Prijavi se na e-novice!

.

Spremljaj me tudi na:

Za vse dodatne informacije sem vam na voljo:

info@vivine.si