Akcija!

Kanalizirana meditacija OGNJA

11.00

Potrebuješ motivacijo in moč? Več samozavesti?
Želiš v sebi oz. v svojem življenju prebuditi strast?

Poveži se z ELEMENTOM OGNJA in začuti njegovo podporo.

 

Opis

Pred tabo je spletna kanalizirana meditacija, kjer sem se povezala z ELEMENTOM OGNJA in ga prosila, da skozi mene kanalizira besede, energijo in glasbo.

Kadar se povežemo z elementom ognja se v nas aktivira notranja moč, ki nam pomaga zažgati vse kar nam ne služi več in nas povezati s samozavestjo, nam da motivacijo, moč. Hkrati pa nas poveže s strastjo do življenja, sebe, projekta ali kamorkoli drugam želiš usmeriti. 

Posneta je s spremljavo holističnih instrumentov, kot so kristalne posode, lira, zvončki, šamanski boben in glas, ki te še globje sprostijo, ter nahranijo tvoje telo z zdravilnimi vibracijami. Več o pozitivnih učinkih zvoka najdeš TUKAJ.

Meditacija je v MP3 obliki, dolga 30 min, posnetek pa ti ostane na voljo za vedno, saj si jo lahko preneseš na računalnik/telefone.

Privošči si to meditacijo zase ali pa jo komu podari. Začuti varnost, toplino, brezpogojno ljubezen, ki ti jo zemlja le ponovno pokaže, kje v tebi se skriva, kako se kadarkoli povezati z njo in kako v takšni energiji manifestirati življenje, ki ga želiš.  

Privošči si to meditacijo zase ali pa jo komu podari. <3

Spremljaj me tudi na:

Za vse dodatne informacije sem vam na voljo:

info@vivine.si