Akcija!

Kanalizirana meditacija ZEMLJE

11.00

Ali čutiš kdaj vrtoglavico ali stabilnostjo?

Se počutiš večkrat raztreseno?

Imaš zelo nestabilno razpoloženje in odnose?

Se ne počutiš varno v svojem telesu ali nasploh v okolju?

Si težko prisoten/a v svojem telesu?

Imaš ogromno idej, a jih nikakor ne moreš realizirati?

To so znaki neprizemljenosti. Poveži se z ZEMLJO in začuti njeno podporo, varnost, toplino, stabilnost, prizemljenost, brezpogojno ljubezen.

 

Opis

Pred tabo je spletna kanalizirana meditacija, kjer sem se povezala z MATI ZEMLJO in jo prosila, da skozi mene kanalizira besede, energijo in glasbo, da se bomo lahko lažje ljudje povezali z njo.

Kadar smo povezani z elementom zemlje čutimo v sebi ter okoli sebe več VARNOSTI, imamo bolj STABILNO RAZPOLOŽENJE ter odnose. Smo bolj PRIZEMLJENI in lažje MANIFESTIRAMO svoje želje. 

Posneta je s spremljavo holističnih instrumentov, kot so kristalne posode, lira, zvončki, šamanski boben in glas, ki te še globje sprostijo, ter nahranijo tvoje telo z zdravilnimi vibracijami. Več o pozitivnih učinkih zvoka najdeš TUKAJ.

Meditacija je v MP3 obliki, dolga 30 min, posnetek pa ti ostane na voljo za vedno, saj si jo lahko preneseš na računalnik/telefone.

Privošči si to meditacijo zase ali pa jo komu podari. Začuti varnost, toplino, brezpogojno ljubezen, ki ti jo zemlja le ponovno pokaže, kje v tebi se skriva, kako se kadarkoli povezati z njo in kako v takšni energiji manifestirati življenje, ki ga želiš.  

Privošči si to meditacijo zase ali pa jo komu podari. <3

Spremljaj me tudi na:

Za vse dodatne informacije sem vam na voljo:

info@vivine.si