Akcija!

Meditacija: Povezovanje s 4 elementi s ceremonialnim kakavom

11.00

Pred tabo je spletna kanalizirana meditacija za kakav ceremonijo, ki jo lahko sam/a ustvariš doma. Meditacija, kjer sem se povezala s štirimi elementi (ogenj, voda, zrak, zemlja) in zaprosila, da se skozi mene kanalizirajo besede, energije in glasba za lažje povezovanje ter samozdravljenje z elementi.

Poveži se tudi ti s 4 elementi, ki niso le v naravi, ampak tudi v tebi, saj si del narave.

Opis

Pred tabo je spletna kanalizirana meditacija za kakav ceremonijo, kjer sem se povezala s štirimi elementi (ogenj, voda, zrak, zemlja) in zaprosila, da se skozi mene kanalizirajo besede, energije in glasba za lažje povezovanje ter samozdravljenje z elementi.

Kadar smo povezani z elementi lahko začutimo:

  • OGENJ zažge vse kar ni več v naše najvišje dobro, prebudi duha, notranjo moč, motivacijo in strast.
  • VODA prebuja intuicijo, spontanost, kreativnost, čuječnost. Pomaga nam očistiti blokade, saj v nas predstavlja kri in čustva.
  • ZRAK nas povezuje z Univerzumom, Božanstvi in nam pokaže notranjo rasnico ter razjasni um. Izboljša komunikacijo skozi aktivacijo grlene čakre.
  • ZEMLJA opominja na naš živalski instinkt, poslanstvo in aktivira prvo čakro. Da občutek varnosti, stabilnosti, ravnovesja, prizemljenosti.

Posneta je s spremljavo holističnih instrumentov, kot so kristalne posode, lira, zvončki, kalimba, šamanski boben in glas, ki te še globje sprostijo, ter nahranijo tvoje telo z zdravilnimi vibracijami. Več o pozitivnih učinkih zvoka najdeš TUKAJ.

Meditacija je v MP3 obliki, dolga 45 min, posnetek pa ti ostane na voljo za vedno, saj si jo lahko preneseš na računalnik/telefone.

Privošči si to meditacijo zase ali pa jo komu podari. Začuti varnost, toplino, brezpogojno ljubezen, ki ti jo zemlja le ponovno pokaže, kje v tebi se skriva, kako se kadarkoli povezati z njo in kako v takšni energiji manifestirati življenje, ki ga želiš.  

Privošči si to meditacijo zase ali pa jo komu podari. <3

*** v kolikor nimaš kakava, lahko blagosloviš tudi vodo ali čaj***

Morda vam bo prav tako všeč…