Akcija!

Kanalizirana meditacija VODE

11.00

Ali želiš izkoristiti svojo čutno in ustvarjalno energijo?

Se želiš naučiti energijsko očistiti z vodo?

Iščeš notranjo resnico v razburkanem morju čustev in misli?

Se ne znaš prepustiti toku življenju, biti spontan/a?

To so znaki, da se potrebuješ povezati z elementom VODE, začutiti njeno podporo in čiščenje.

 

Opis

Pred tabo je spletna kanalizirana meditacija, kjer sem se povezala z elementom VODE, prosila, da skozi mene kanalizirajo besede, energija in glasba za lažje povezovanje in aktivacijo njene energije v nas samih.

Kadar smo povezani z elementom vode, se lažje prepustimo toku življenja, s tem pa smo lahko bolj ustvarjalni in lahkotni. Voda nam ponuja krasno čiščenje negativnih energij, tako energijsko, kot fizično. Kadar se razburkano morje, kot naše misli in čustva umirijo, se tudi kristalizira naša notranja resnica. 

Posneta je s spremljavo holističnih instrumentov, kot so kristalne posode, lira, zvončki, šamanski boben in glas, ki te še globje sprostijo, ter nahranijo tvoje telo z zdravilnimi vibracijami. Več o pozitivnih učinkih zvoka najdeš TUKAJ.

Meditacija je v MP3 obliki, dolga 25 min, posnetek pa ti ostane na voljo za vedno, saj si jo lahko preneseš na računalnik/telefone.

Privošči si to meditacijo zase ali pa jo komu podari. Začuti čiščenje, ustvarjalnost, spontanost, brezpogojno ljubezen, ki ti jo voda le ponovno pokaže, kje v tebi se skriva, kako se kadarkoli povezati z njo in kako v takšni energiji živeti v najvišje dobro.

Privošči si to meditacijo zase ali pa jo komu podari. <3